Energiecoach

Energiecoaches adviseren huurders over energiebesparende maatregelen.

Verantwoord energieverbruik

Wonen Limburg vindt het belangrijk dat haar huurders op een verantwoorde en comfortabele manier omgaan met energie. De corporatie juicht energiebesparende maatregelen toe, want ze zijn goed voor het milieu, het leefklimaat en natuurlijk ook voor de portemonnee van de huurders. Daarom kunnen huurders gratis persoonlijk advies inwinnen over isolatie en energiebesparende maatregelen.

Energiecoaches

Via het Woon Advies Team of via mail kunnen huurders een energiecoach van Wonen Limburg uitnodigen voor een adviesgesprek. De energiecoach komt dan bij de mensen thuis om te kijken welke maatregelen mogelijk zijn op het gebied van warm water, centrale verwarming, isolatie en ventilatie. De coach is een vrijwilliger met een opleiding door de Natuur- en Milieufederatie Limburg. De energiecoach kan ook helpen bij de energetische opwaardering van de woning.

Zelf energiecoach worden? Meld u aan via het Woon Advies Team of stuur een mail.

Rol Wonen Limburg

Bij energetische projecten wordt ondersteuning aangeboden. Afspraken kunnen worden gemaakt via een mail aan post@wonenlimburg.nl of ons Woon Advies Team 088-3850800.