Wederkerigheid Kasteelhof Herkenbosch

 

Medewerkers van Yask Facility Management hebben meegeholpen de ontmoetingsruimte van het seniorencomplex Kasteelhof in Herkenbosch op te knappen.

Aan de slag met en voor bewoners. De ontmoetingsruimte in het complex had weinig uitstraling en was toe aan een opfrisbeurt, waardoor de ruimte wat meer als ‘thuis’ zou voelen voor bewoners en omwonenden. Een team van Yask is in het najaar van 2019 een dag met en voor bewoners aan de slag gegaan. De muren werden geschilderd, en nieuwe meubels zorgen voor een meer huiselijke sfeer. Voor de dames bewoners werd een workshop najaarsbloemstukjes georganiseerd, en met de heren werd een biljarttoernooitje gehouden.

Facilitaire team: Yask Facility Management is verantwoordelijk voor de faciliteiten binnen Wonen Limburg. In het kader van Social Return on Investment (wederkerigheid) houdt Yask jaarlijks een teamdag rondom een leefbaarheidsproject. De bewoners van de Kasteelhof hebben met het Yask team een erg gezellige dag gehad en zijn blij dat de algemene ruimte een huiselijke en gezellige uitstraling heeft gekregen dankzij de inzet van het Yask-team.