Wederkerigheid Klein Kerckeveldt

Medewerkers van Yask Facility Management hebben de gangen en de entreeruimte van het seniorencomplex Klein Kerckeveldt in Roermond een nieuwe uiterlijk gegeven.

Handen uit de mouwen

De kale entree en gangen waren de bewoners van het Roermondse seniorencomplex Klein Kerckeveldt al langer een doorn in het oog. De muren straalden een ‘ziekenhuissfeer’ uit en konden volgens hen wel een facelift gebruiken. De bewonerscommissie had een verzoek voor een nieuwe verflaag ingediend. Yask Facility Management was nog op zoek naar een project voor de jaarlijkse teamdag en heeft de schilderbeurt opgepakt. Een team van Yask heeft in het voorjaar van 2018 de verfkwast in de hand genomen en de ruimtes opgevrolijkt met een frisse verflaag en vrolijke muurschilderingen.

Facilitaire team

Yask Facility Management is verantwoordelijk voor de faciliteiten binnen Wonen Limburg. In het kader van Social Return on Investment (wederkerigheid) houdt Yask jaarlijks een teamdag rondom een leefbaarheidsproject. De bewoners van Klein Kerckeveldt zijn blij dat de ruimtes eindelijk een huiselijke en gezellige uitstraling hebben gekregen dankzij de inzet van het Yask-team.

Rol Wonen Limburg

Wonen Limburg heeft het project voorgedragen aan Yask en deels ook gecoördineerd.